Dualar Muhammed Aydın için

18 Mart 2011 günü hayatını kaybeden Muhammed Aydın, dualarla anıldı.

Dualar Muhammed Aydın için
Dualar Muhammed Aydın İçin
 
18 Mart n2011 Günü sabah saatlerinde de hayatını kaybeden Muhammed Aydın,Hatim ve Dualar la anıldı.
 
Usluca Köyü Dernek Başkanı Hüseyin Aydın’ın oğlu Muhammed Aydın’ın vefatı dolaysıyla düzenlenen Hatim ve Dua merasimi Esenler Atışalanı’nda ki Aydınlar Yemek salonunun da yapıldı.
Yapılan Hatim ve  Dua merasimine Hüseyin Aydın’ın dostları yakınları ve özellikle Alucra İmam Hatip Lisesi mezunlarından oluşan kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
Bayanlarında katıldığı Hatim ve Dua merasimi, Kur’anı Kerim tilavetiyle başladı,
 
Alucra İmam hatip Lisesi Mezunlarından Bereketzade Camii İmam Hatibi Yavuz Fenerci,Zekeriya Tepeyurt,Nazım Karagöz, Kuran Tilaveti sundular.
Doç.Dr. Adem Yerinde de günün önemine binaen kısa bir konuşma yaptı.
 
Doç Dr. Adem Yerinde konuşmasında; Ölüm’ün insanlar için kaçınılmaz bir gerçek olduğunu vurgulayarak, “Ölümle ilgili en büyük acıyı Peygamber efendimiz Hz Muhammed Mustafa (S.A.V.) yaşadı. Daha dünyaya gelmeden babasını kaybetti,altı yaşında iken babasının kabrini ziyaret gittiğinde ise annesini kaybederek hem yetim hem de öksüz kaldı.” Dedi
Daha sonra dedesini de kaybederek amcasının himayesinde kaldığını söyleyen Yerinde, Tüm bu meydana gelen ölüm olayları ile ilgili olarak hiçbir kaynağın Peygamber efendimizin döğünerek ve haykırarak ağladığını ve sitem dolu sözler ettiğini hiçbir kaynağı yazmadığını ifade etti.
Doç Dr. Adem Yerinde’nin Konuşmasından sonra yapılan dua ile birlikte düzenlenen merasim son buldu.
 
Düzenlenen Hatim ve Dua Merasimine ilerlemiş yaşına rağmen Katılan Alucra İmam Hatip Lisesi’nin yapılmasını, sağlayan, Alucra İmam Hatip Lisesi Yaptırma Derneği Onursal Başkanı Osman Hoca’nın (Osman Erilli) Öğrencisinin yaşadığı Evlat acısıyla ilgili göz yaşlarına hakim olamadığı gözlendi,
 
Geceye Alucra İmam Hatip Lisesi Mezunu bir çok işadamı ve bürokratın yanında, Doç. Dr. Adem Yerinde,Gebze İmam Hatip Lisesi Müdürü Dr.Ethem Karaçoban TMSF Müfettişi Muhittin Elal , Alucra Eski belediye Başkanı Ahmet Erilli‘de katılan lar arasındaydı.  
Gecede Muhammed Aydın’ın babası Hüseyin Aydın’ın oldukça üzgün olduğu gözlendi.













YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205