Köroğlundan 50. Yıla Görkemli Kutlama

Çamoluk Köroğlu Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği düzenlediği geceyle 50. yılını kutladı.

 Köroğlundan 50. Yıla Görkemli Kutlama

 

Çamoluk Köroğlu  Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği düzenlediği geceyle 50. yılını kutladı.

Yoğun katılımın  olduğu  gece Çeliktepe Günyamaç Düğün Salonunda yapıldı.

Özellikle  Köroğlu Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği geceye, çevre köylerden ve  Protokolden de  üst düzey  misafirlerin katıldığı gözlendi.

Geceye Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül,Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ,Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç,Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ekmen Kağıthane Emniyet Müdürü,Giresun İl Genel Meclisi Üyesi Abdullah Kürkçü,Çamoluk Dernek Başkanı Yaşabey Kalebaşı ve yönetim kurulu üyeleri,Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Orhan Çoban,Yenice Beldesi Dernek Başkanı Ayhan Kahraman Yazılar Mahallesi Dernek Başkanı Rüstem Sakızcı,Yeniköy Dernek Başkanı Ekrem Dereçayır,Kutluca Köyü Dernek Başkanı Kazım Karaçoban,Akyapı Köyü Dernek Yönetimi katıldılar

Geceye Ak Parti ve CHP ilçe Başkanları ve Meclis Üyeleri de katıldılar.

 

Gecede yöresel sanatçılar   sahne alarak program yaptılar.

Sahneye birinci olarak Köroğlu Mahallesinden olan THM sanatçısı  Hüseyin Düz çıktı.

Sevilen Türküleri  seslendiren Hüseyin Düz Gördüğü manzaranın muhteşem olduğunu  ve böyle bir ortamda program yapmaktan da memnun olduğunu söyledi.

Hüseyin Düz den sonra açılış  konuşmasını yapmak için sahneye Köroğlu Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cengiz Düz geldi.

Cengiz Düz yaptığı konuşmada; Deneğin kurulduğu günden bu güne gelene kadar emek veren herkese teşekkür ettiklerini  ölenlere rahmet kalanlara da sağlıklı uzun ömür dilediklerini söyledi
Cengiz Düz Yaptığı açıklamada,Geceden elde edecekleri gelirle köy konağını yaptıracaklarını açıkladı.

 

Cengiz Düzden sonra yöresel sanatçılardan Göksel Sağlam sahne aldı. Sağlam Ekin Tv’ye kardeş olarak kurulun Vadi Tv’de program yaptığını bu gecede çekilen görüntülerinde daha sonra Vadi Tv’de yayınlanacağını söyledi.

Program devam ederken Salona Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarı Gül geldi.

Gecede selamlama konuşması yapan Mustafa Sarı Gül,Çamoluk Köroğlu Mahallesinin böyle bir geceyi düzenlemesinden memnun olduklarını katılımın ise üst düzeyde olduğunu söyleyerek Mahalle böyleyse gerisini siz düşünün dedi.

Sarıgül, Kendisine gittiğinde sorulacağını, Çamoluk ve Köroğlu insanı nasıl anlat denildiğinde, kendisinin Çamolukluları mert insanlar, sözüne güvenilen insanlar olarak anlatacağını söyledi.

 

Geceye daha sonra Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç da katıldı. Salonda Kısa süre duran Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç Mustafa Sarıgül ile birlikte salondan ayrıldı.

 

Geceye Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ekmende katıldı. Hasan Ekmen yaptığı konuşmada,Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara’nın selamını getirdiğini,başkanla görev bölümü yaparak onun başka bir programa katıldığını kendisinin ise buraya geldiğini söyledi.

 

Geceye Son olarak Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü genç katıldı.

Şükrü Genç Çamoluk Eniştesi olduğunu söyleyerek başladığı konuşmasında eğitimin öneminden bahsetti.

Genç yaptığı konuşmada; "çocuklarınıza sahip çıkın,çocuklarınızın eğitimine önem verin ve daha çok Belediye Başkanı daha çok Bürokrat  yetiştirin. Geleceğin  garantisinin Mustafa Kemal çizgisinde yetişecek gençlerde dedi."

 

Çamoluk Dernek Başkanı Yaşabey Kalebaşı da yaptığı konuşmada,Abdullah Kürkçünün de büyük gayretleriyle Çamoluk’un kentleşmesinin devam ettiğini söyleyerek Çamoluk Hastanesinin  artık faliyete geçtiğini  söyleyerek hayırlı olsun dedi.

Kalebaşı Mayıs ayı itibari ile de yüksek okul için çalışmalara başlanacağını sözlerine ekledi.

Gecede yöresel kıyafetleri ile gösteri yapan Köroğlu Mahallesi Kız ve Erkek Folklor ekibi sergilediği yöresel oyunlarla  geceye katılanlardan tam not aldı.

 

Gecede son olarak Sanatçı Nurettin Bay sahne aldı .

Nurettin Bay’da sevilen eserlerini geceye katılanlarla birlikte seslendirdi.

 

Geceden Notlar;

Katılımın yoğun olduğu gecede bir çok  davetli yer bulamayarak  programları ayakta takip etmek zorunda kaldı.

Gece de sunuculuğu Çamoluk Net editörü Mustafa Bayındır Yaptı.

Gecenin en beğenilen programlarını Köroğlu Mahallesi folklor ekibi yaptı.

Gecede Abdullah Kürkçü’nün  ismi anons edilince  ilginin az olması nedeniyle,Sunucu Mustafa Bayındır tekrar anons ederek alkışın az olduğunu  söyledi ve  bir daha alkışlanmasını sağladı.

Geceye katılan Sarıyer Belediye Meclis üyesi Orhan Çoban’ın anons edilmemesi üzerine Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç görevlileri uyardı.

Sunucu Mustafa Bayındır,gecenin  yayınlarının Çamoluk Net.Şebinmedya,Vadininsesi  Sadi Toygar ve Köroğlu köyü sitelerinden izlene bileceğini söyleyerek her zaman yaptığı ayrımcılığı burada da sürdürdü.

 

Editörden;

Geceyi, resim çekerek takip eden Çamoluk Haber ekibini görmezden  gelen zihniyeti kınıyoruz.

Bizim Şebinmedya,Sadi Toygar ve Vadinin Sesi  ekibinin anons edilmesinden asla rahatsızlığımız olmaz,olamazda,olmasını da mazur göremeyiz.

Bazı kişilerin ellerine geçen her fırsatta, karşısındakini yok sayma, görmezden gelme gibi kendilerinde artık ırsi bir hal almış uygulamaları kabul etmiyoruz.

Çamoluk Haber olarak her ortamda ter döken,emek veren basın mensuplarının tanıtılmasından ve onere edilmesinden memnun oluruz.

Özellikle Yerel Medyanın bunu daha çok hak ettiğini düşünüyoruz.

Maddi bir kaygı taşımadan bölgesinin sorunlarını dile getirdikleri için.

Bunun için yapılan bu ayrımcılığa daha geniş cevap verip te,  büyük emeklerle gerçekleştirilen Köroğlu Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 50. Yıl Onur Gecesinin önüne geçmesini istemeyiz.

 

Cevap Vermeyeceğiz…

 

  • Kendinden başkasına hayat hakkı tanımayan zihniyete.
  • Hukukun üstünlüğünü değil, Üstünlerin hukukunu savunanlara,
  • Benim olsun kötü olsun diyen zihniyete,
  • Ben varsam ancak bu halk var diyenlere, kibir abidelerine,
  • Hırsları,kibirleri ve ihtirasları  akıllarının önüne geçmişlere,

cevap vermeyceğiz

 

Çamoluk Haber biliyor ki! daha önceki dönemlerde de, biz olmasak varyaa!!!  diye başlayan cümleler sarfedenlerin, bu günkü mekanlarında Hüve’l-baki (Baki olan Allah’tır) yazar.

Çamoluk Haber, bu güne kadar hiç kimsenin kanatları altına girmeden,
kurulduğundan bu güne kadar (1,5 yıl )zaman zarfında
Bir milyonu aşkın sayfa ziyareti,  
ikiyüzbini aşkın tekil ziyaretçisiyle hakettiği yeri almıştır.
Çamoluk Haber, kendine duyulan güveni boşa çıkartmadı.
Bundan sonrada aynı çizgisini devam ettirecektir.
Hiçbir maddi menfaat gözetmeden,çıkar ilişkilerine girmeden,hırsıza hırsız,ahlaksıza ahlaksız diyerek,ve bunları toplum önünde deşifre ederek yoluna devam edecektir.

Çamoluk Haber

 

 

















YORUM EKLE
YORUMLAR
çamoluklu
çamoluklu - 12 yıl Önce

öncelikle köroğlu derneğini ve yönetimini kutluyorum güzel bir gece düzenlemişler ayrıca siz değerli çamoluk haber ve editörü sizide kutluyorum size pozitif ayrımcılık yapılsada çamoluk insanı kimin yüreği ne kadar kim kime hizmet ediyor bunu çok iyi biliyor çamoluk net yıllardır çamoluk derneğinin ve bazı çamoluklu şahısların arka bahçesi oldu bunuda yaptığı yandaş haberlerle ortaya koymuştu herzaman artık bu zihniyeti herkes biliyor siz çamoluk haber olarak güncel ve yöresel haberleri duyururken çamoluk net çamoluk derneği ve çamoluğun üs düzey ............ haberlerini yapmaya devam etsin ammaa su gider kumu mutlaka kalır birgün bu cehepe zihniyeti çökecek ye kürküm ye devride bitecek buna az kaldı adaletten demokresiden bahzeden akp çamolukta adeta kişi ve halbur üstü yönetimi ele aldı sn çamoluk nt şinasi tekoğlunun nasıl seçildiğini yüreyiniz yetiyorsa yazın hangi delegelerin oyunu almış acaba bunu çamoluklu çooook iyi biliyor amma yazık o zihniyetlereki çamoluklular

FATİH AYDIN
FATİH AYDIN - 12 yıl Önce

Köroğlu Mahallemizin aziz insanlarını tebrik ediyor, başkan Cengiz Düz Beyefendinin şahsında tüm dernek yöneticisi dostlarımı kutluyorum. Ankara'da bir başka programımdan ötürü geceye katılamadığım için üzgün olduğumu belirtmek istiyorum.

Saygılarımla

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205