Çamoluk Pazarında Değişen Bir Şey Yok

Pazartesi günleri kurulan Çamoluk Pazarında fiyatlar rastgele...

Çamoluk Pazarında Değişen Bir Şey Yok

Daha önce haberini yaptığımız Çamoluk Pazarında açılan tegahlarda satılan ürünlerin büyük çoğunluğunda fiyat etiket olmadığı yönündeki haberimizin üzerinden  5 ay geçmesine rağmen değişen bir şeyin olmadığı gözlemlendi.

12 Ekim 2020 Pazartesi günü kurulan Çamoluk Pazarında yaptığımız incelemelerde,  yine, tezgahların büyük çoğunluğunda  ürün fiyat etiketlerinin olmadığı dikkatlerden kaçmadı.

Bir tezgahtaki tüm rünler için ayrı ayrı fiyat sormaktan şikayet eden vatandaşlar, ayrıca, bu durumun  piayasa rekabetini de engellediği yönünde görüş bildirdiler.

Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı tarafından yayınlanan Perakende satışa ilişkin yönetmenlikte ; satılan malın cinsi fiyatı ve nereden geldiğinin yazılması gerektiği açıklanırken, Çamoluk Pazarında maalesef bunların hiç birine dikkat edilmiyor.

Pazarcıların bu umursamaz tutum ve davranışlarına karşılık Çamoluklu yetkililerinin bir an önce önlem almalarını isteyen vatandaşlar; "ürünlerin fiyatları üzerilerinde olursa bizim de tezgah ve ürünlar arasında karşılaştırma yapma imakanımız olur" dediler.

Çamoluk Haber olarak bu konunun sonuna kadar takipçis, olacağız

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2020, 09:50

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Cengiz Metin
Cengiz Metin - 4 yıl Önce

Sayın editör Haklısınız Sayın başkanda haklı Çamoluk da zabıta yok zabıta olmadığı için haliile denetim çok zor oluyor Sayın başkan FATİH bey bir zabıta talebinde bulunduğunu biliyorum.Her halde bürokrasiye takılmış.

Osman Tonbul
Osman Tonbul - 4 yıl Önce

Çamoluk esnafı kendini düzeltecekönce ondansonra eytime tabitutulsun. İnsanlarakarşı davranışını. düzeltsin. Ondansonra etiketini belirlesin. Gurbetcileri kazıklarsa müşteri ulaşmaz tezgahtafiyatbaşka kasada aşka şiranı örnekalsınlar

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205