Piraziz'deki Eğitimci Aldığı Promosyonu Okuluna Harcadı!

2022'nin son çeyreğinde, bankaların promosyon yarışları Türkiye'nin gündemindeydi. Bazı vatandaşlar'da kamu gereği promosyonlardan yararlandı. İşte Büşra Öğretmen de bunlardan bir tanesi.

Piraziz'deki Eğitimci Aldığı Promosyonu Okuluna Harcadı!

ALDIĞI PROMOSYON PARASINI OKULUNDA HARCADI!

Piraziz Bozat Yatılı Bölge Okulu Anasınıfı öğretmeni Büşra Yahyaoğlu ekim ayında banka ile düzenlenen promosyon antlaşması gereği, kendi hesabına yatırılan hatırı sayılır miktarda parayı anasınıfına lavabo yaptırmakta kullandı. 

Okulun anasınıfında öğrencilerin kullanabileceği bir lavabo olmaması sebebiyle, hem öğrencilerinin hem de kendisinin zorluk yaşadığını belirten öğretmen artık öğrencilerinin daha temiz ve güvenli şartlarda eğitime devam edebileceğini belirtti.

Büşra Yahyaoğlu, 2011 Eskişehir Anadolu Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. 2012 yılında Diyarbakır Ergani Cumhuriyet Ortaokulu ´na atandı.Giresun´ da Eynesil Ören İlkokulu, Eynesil Anaokulu, Görele Köprübaşı İlkokulu´da görev yaptıktan sonra eş durumundan 2017 yılında tayin oarak Piraziz Bozar Yatılı Bölge okulunda görev yapmaktadır. Evli ve iki çocuk annesidir.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2022, 13:33

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205