ATAŞEHİR ÇAMOLUKLULAR DERNEĞİ İLK İSTİŞARE TOPLANTISINI YAPTI

Ataşehir Çamoluklular Derneği İlk İstişare Toplantısını Dulundas Mahallesi dernek merkezinde yaptı.

 ATAŞEHİR ÇAMOLUKLULAR DERNEĞİ İLK İSTİŞARE TOPLANTISINI YAPTI
 
Geçtiğimiz ay içerisinde kurulan Ataşehir Çamoluklular Derneği  İstişare toplantısı yaparak geleceğe dair görüşlerini paylaştı.
Ataşehir Dulundas Mahallesi Dernek Merkezinde, Sabah kahvaltılı yapılan İstişare toplantısına,Ataşehir ilçesinde bulunan köylerin dernek başkanları,yöneticileri ve gençleri bir araya geldi.
Toplantıda,Ataşehir Çamoluklular Derneği Başkanı Ekrem Köse katılımcılara dernek hakkında bilgiler verdi.
       Kurucu Başkan Ekrem KÖSE derneğin  haziran ayı içersinde kongreye gideceğini ve görev almak isteyen bütün Çamolukluların bu oluşumda yer alabileceklerini belirtti.
Derneğin hiçbir partinin arka bahçesi olmadığını kim Çamolukluların yanında olursa kendilerinin de onların yanında olacağını belirten Ekrem  Köse,en kısa süre içersinde ilçemizde bulunan köy derneklerini ve ilçe kurumlarını ziyaretlere başlayacaklarını söyledi.
        Köse yaptığı açıklama,Ataşehirde ilçeler bazında en büyük nüfusa sahibiz,fakat bürokraside olması gereken yerlere adamlarımızı yerlestırmekte zorlanıyoruz ve hemşerilerimizin hiçbir ihtiyaclarının karşılanmadığını üzüntüyle gördüğümüzden ilçemizde bulunan tabela derneklerinin bizlerden daha cok ilgi ve hizmet gördüklerinden dolayı bütün köylerimizi bir çatı altında toplayarak Ataşehirin gerçekten en büyük ve en güçlü sivil toplum kurulusu  olacağız dedi.
        Ataşehir Çamoluklular Derneğimizin bundan sonraki en önemli görevlerinden birisi de İstanbul’da bulunan tüm derneklerimizi vakıflarımızı ve tüm hemşerilerimizi bir çatı altında toplayarak İstanbul Çamoluklular Platformu kurmak için hızlı şekilde çalışmalara başlayacağız dedi.
 
Çamoluk Haber
      
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
isa yeşilyurt
isa yeşilyurt - 11 yıl Önce

"Derneğin hiçbir partinin arka bahçesi olmadığını kim Çamolukluların yanında olursa kendilerinin de onların yanında olacağını belirten Ekrem Köse"... biz de yiyelim mi sayın Köse? Veysel Ekmen'in Dulundas versiyonu... Bu güne kadar ki dernekçilik faaliyetleri ile Çamoluk'un hangi sorunları çözülmüş ki sizden bir medet umulacak olsun ? Ancak siyaset eksenli ziyaretlerde size garnitür olur bu dernek. Hocam bu fuzuli şeylerle milletin emeğini, parasını zayi etmeyin. Kimseden para toplamıyoruz bile diyorsanız yarın bu dernek adı altında Ataşaehir vd. belediye vesair kuruluşlardan katkı isteyeceksiniz, onlar da mikro milliyetçilik zaafiyetlerine biaen yok demeyecekler. milletin ödediği emlak, temizlik vergileri, ruhsat harçlarından yapacakları hizmetten kesinti yaparak size katkı sağlayacaklar.inan hesap günü yakın. son olarak belirtmeliyim ki:buradan yazıyorum diye ekrem köse ile alıp vereceğim olduğu anlaşılmasın. internet çıktı görüşmeler artık böyle. yüz yüze görüşemeyeceğimizden...

Kemal KUŞCUL
Kemal KUŞCUL - 11 yıl Önce

Çamoluk ilçemizin ve anadolu'da bir çok ilçelerin KALKINABİLMESİ için öncelikle KÖY MERKEZLERİNE SOSYAL HİZMETLER BİNASI yapılmalı.
Bu binalar 5-10 dönümlük araziler üzerine kurulmalı ve yaşlı insanlarımızın rahatlıkla kalabilecek şekilde tasarlanmalı.
Bu gün köylerimize giden ve köyde sürekli yaşayan yaşlı insanlarımız her an bir tehlikeye maruz kalabilecek durumda.
Yemek yapamayan, eli titreyen, zamanında İLAÇ içmesi gerekirken ilacını içemeyen, günlerce banyo yapamayan insanlarımıza sahip çıkıp HUZUR EVİ gibi ancak huzur evi gibi değilde SOSYAL HİZMETLER adı altında kimseyi rendice etmeyecek şekilde olmalı.
Bilindiği gibi atalarımız önce insan diyerek br çok sosyal hizmet evleri yaptırmış.
Kimse yanlış anlamasın, ancak aynı köyde yanyana CAMİ yapmaktansa CAMİ YANINADA sosyal hizmetler binası yapılmalı.
Her şey köyümüz için deriz ancak, köylerimize bir torba çimentoluk işi yapmaya gözümüzde büyütürüz.

sezai bakırhan
sezai bakırhan - 11 yıl Önce

evet ekrem arkadaşımızın bir köylüsü olarak iyi tanırım bu dernek gibi şeylerden kendisi çok yeteneklı ve zeki dir yada kendisini öyle görür çünkü bu arkadaşımız benim dulundasderneyine başkanlık adaylımı koydumda.iki amca çocuklarını acımasızca karşı karşıya getirip azkalsın benim amcamı yani bir böyümle istenmeyen kötü duruma düşmemizi salayacak kadar acımasız ve kinci oldunu çok iyi bilirim dulun das derneyini nası dışardan kendisinin yürütünü çok iyi bilirim deyerli dulundas köylülerim hersene dernek başkanının deviştini zannedeiyolar hayır asla dernek başkanı dulundasta devişmiyo bunu çok iyi bilirim arkadaşımız bu konularda gerçekten yeteneklidir kurdu dernekte de aynı hızla başarılarının devamını dilerim iyi arkadaşımızdır..

tartişmaya gerek yok
tartişmaya gerek yok - 11 yıl Önce

ekrem köseyi çamolukspordan tanırım hırslı biridir doğru ama benim gözlemlediği kadarıyla bu hırsı pozitif anlamdadır yıllardır bütün imkansıslıklara rağmen çamoluksporu birakmamiş yıllarca hırsıyla üst liglere cıkarmıs genc bir arkadas.ben ataşehir çamolulular derneginin atasehirde ihtiyac oldugunu düşünenlerdenim bence bu olusumu eleştırmek yerine desteklemek gerektıgını dusunuyorum.ayrıca atasehirde yasana bir camoluklu olarak ekrem kösenın bircok kişye yardımcı oldgunu biliyorum.bu dernekle iritbat kurmak isteyenler nasıl ulaşıcak hiçbir yerde irtibat bilgileri yok ataşehir belediyesinemi gidilcek

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205