Dibe Vuran Çamoluk Derneğini Ayağa Kaldıracağız

Çamoluk Yardımlaşma ve Kültür Derneğinin Başkan adaylarından Murat Şapaloğlu Çamoluk Haber’i ziyaret etti.

Dibe Vuran Çamoluk Derneğini Ayağa Kaldıracağız
 
Çamoluk Yardımlaşma ve Kültür Derneğinin Başkan adaylarından Murat Şapaloğlu Çamoluk Haber’i ziyaret etti.

Şapaloğlu, ziyaretinde neden aday olduğunu  ve projeleri hakkında bilgi verdi.
 
Murat Şapaloğlu ile yaptığımız söyleşide öne çıkan konular,Çamoluk’un birlik ve beraberliği oldu.
 Üç dönem Çamoluk Bal ağası da olan Murat Şapaloğlu, yaptığı açıklamada, Dernek başkanlığına seçildiğimde ilk icraatımızolarak,Çamoluklular arasındaki kırgınlıkları gidermek ve eski o güzel günlere yeniden dönerek derneğimizi canlandırıp ayağa kaldırmak olacak.”dedi
 
Şapaloğlu,Çamoluk derneğinde gördüğü en büyük eksikliğin vede ihtiyacın insanlar arasında ki kaynaşma,dayanışma ruhu olduğunu ve bunuda  kaybolduğunu bu nedenle de dernek çalışmalarında yeterli başarıların sağlanamadığını söyledi.
 
Şapaloğu, Çamoluk Derneğinde birilerinin değil milletin adamı olacağız ve isteyen herkesle Çamoluk sorunlarını görüşüp tartışabileceğiz. Yönetimi kapalı kapılar arkasında karar alan değil, milletin de dahil olduğu konuma getireceğiz dedi.
 
Dernek toplantılarında bir defa yönetim kurulu ile toplanıyorsak, bir diğerinde ise köy dernek başkanları ile toplanacağız, böylece alınan kararlardan ve yapılacak olan icraatlardan herkesin haberi olacak diye konuştu.
 
Başkanlık yarışın da, seçim dönemine yönelik hiçbir uçuk vaadlerde bulunmayacaklarını söyleyen Murat Şapaloğlu “Biz Çamoluk’ta birlik ve beraberliği sağladığımızda Çamoluk’lunun yapamayacağı ve üstesinden gelemeyeceği bir iş yoktur. Biz okul hastane yaptıracağız demiyoruz çünkü biliyoruz ki bu işler devletin işi biz ancak bunların yapılması için gerekli yerlere müracaat ederek ve işimizi takip ,edip bu gibi hizmetlerin yapılmasını sağlayacağız “dedi.
 
Murat Şapaloğlu yaptıkları çalışmalardahalktan  hiçbir olumsuz görüş almadıklarını söyleyerek insan”Görüştüğümüz tüm Çamoluklular bizi tebrik edip birde teşekkür ettiler ve seçimlerde destekleyeceklerini açıkladılar” diyerek Yaptıkları seçim çalışmalarından memnun olduğunu dile getirdi.
 
Yaptıkları çalışmalarda kendilerine bir çok şikayet ve isteklerin geldiğini söyleyen Murat Şapaloğlu “Düşünün Çamoluk’lu bir işadamı veya başka bir kimse Çamoluk Derneğine üye olmak istiyor ama olamıyor, böyle bir şey olabilirmi hizmet etmek veya çalışmak isteyen insanların önü kesiliyor bu şekilde biz bunu da halkımıza daha faydalı hale getireceğiz” dedi.
 
Murat Şapaloğlu Seçildiklerinde insanlar arasında hiçbir ayrım yapmayacaklarını söyleyerek “Biz herkesin yönetimi herkes de bizim olacak onun adamı bunun adamı yok bize herkes lazım, Bize Yaşabey Kelabaşıda lazım başka biride, bu nedenle bizim yönetimimizde kesinlikle insanlar arasında ayrım yapmayacağız”dedi.
 
Çamoluk Derneğinin geleneksel hale gelen burs konusunu sorduğumuz Şapaloğlu; Burs konusundan vaz geçmeleri veya hafife almalarının söz konusu olmadığını, bilakis bu konuda daha çok çalışıp daha fazla öğrenciye burs verme gayretinde olacaklarını söyledi.
Murat Şapaloğlu Çamoluk Derneğinin Halktan koptuğunu bu nedenle de yaptığı organizasyonlarda istenilen sonuçların elde edilemediğini söyledi.
Şapaloğlu, Dernek İstanbul’da gezi yaptı  gereken katılım olmadı, yine İstanbul Ümraniye Haldun Alagaş Spor tesislerinde burs gecesi yapıldı, deyim yerindeyse tam bir fiyasko ile sonuçlandı bütün bunlar gösteriyor ki insanlar arasında birlik ve beraberliği sağlamadığınızda, yapacağınız her ne olursa olsun, bir ayağı ve en önemlisi boş kalıyor bu nedenle de istenilen sonuç elde edilemiyor. dedi.
 
Seçim çalışmaları ile bilgi veren Murat Şapaloğlu Önümüzdeki hafta 19 Kasımda bir salon toplantısı yaparak Yönetim Kurulu üyelerini tanıtıp  programlarını açıklayacaklarını söyledi.
Şapaloğu açıkladıkları tarihlerde Çamoluk Kültür merkezinin dolu olduğunu söyleyerek toplantının büyük bir ihtimalle Yenice Beldesi Kültür Merkezinde yapılacağını söyledi.
 
Hiçbir zaman boş vaadlerle halkın karşısına çıkmayacaklarını söyleyen Murat Şapaloğlu,”yapacağız dediğimiz işlerin mutlaka bir projesi ve gerekirse birde maketi olacak ve öyle halkın karşısına çıkacağız”dedi.
 
Seçimlere gönüllü ve bu iş için çalışacak ,fedakarlık yapacak çevresinde sevilen insanlarla giriyoruz diyen Murat Şapaloğlu, oluşturacağımız ekip vatandaşımız tarafındanda kabul görecek buna inanıyoruz dedi.
 
Murat Şapaloğlu Kimdir:
1976 Çamoluk Karadikmen Köyü doğumlu,evli ve 3 çocuk babası olan Murat Şapaloğlu
2006 -2010 ve 2011 Çamoluk Bal Ağası seçildi. İstanbul’da ikamet edip Tekstil ve inşaat işleri ile uğraşıyor.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kemal KUŞCUL
Kemal KUŞCUL - 12 yıl Önce

Öncelikle hizmet yarışında olan herkese, seçimlerin hayırlı olmasını cenabi alllahdan dilerim.
Çamoluk ilçemizin öncelikle BÜYÜK BİR SÜPER MARKETE ihtiyacı var. Raflardaki fiatlar KASA FİŞİNDE okunmalı ve insanlara FİAT GÜVENCESİ OLMALI.
İlçe merkezine bir gün değil her gün belediye OTOBÜSÜ KÖYLERDEN YOLCU TAŞIMALI. iSTANBUL'dan otobüsler akşam kalkıp sabah 8 - 9 gibi ilçe merkezine inmeli ve akşamda beşden sonra çamolukdan kalkmalı. Öncelikle ilçe merkezini hareketlendirmeli. insanlara ucuz yolculuk ve ucuz ürün satıldığında merkeze gelmesi cazip olacaktır.
Örneğin SUŞEHRİNDE 10 LİRALIK MALI siz 15 liraya satarsanız insanların ilçe merkezine gelmeleri için bir neden kalmamakta.
Aradaki 50 kilometrelik mesafeyi esnaf bahane ederse ne yazık ki tüm çamoluk esnafı ve halkı zarar etmekte.
MARKET ve ULAŞIM OLAYI ÇÖZÜLMEDİĞİ SÜRECE ÇAMOLUK İÇİN NE YAPILIRSA YAPILSIN BİR ARPA BOYU İLERLEME OLAMAZ.

muharrem MEST
muharrem MEST - 12 yıl Önce

kim gelirse gelsin başkan olana kadar her iş yapıyolar seçildilermi bir halt etmiyolar

öz çamoluklu
öz çamoluklu - 12 yıl Önce

öncelikle dernek seçiminin hayırlı olmasını diliyor ve tamamen tarafsız olan görüşlerimi yazıyorum murat beyin aday olmasına çok olumlu bakıyorum ama yanına alacağı insanları çok iyi seçmesini dilyorum çünkü yıllardır çamoluk derneği bir chp zihniyetinden çıkamadı hoş bu gün chp bile kendini yeniledi çamoluk derneği neden hep aynı şekilde yönetiliyor bu köy dernekleri ve köyler neden bir araya gelemedi neden bir kırgınlık dargınlıklar oldu bunu herkes biliyor ama çamoluk derneğindekiler göremiyor zihniyet aynı biz ne dersek o olur zihniyeti gerek siyasi konularda gerek yapılan işlerde hep aynı düşünce sn yaşabe2 yıl boyunca çamolukta çok şey deyişebilirdi çünkü çok güçlü bir hükümet var köylere çok yatırım var ya bizim çamoluk derneği 2 yıl boyunca köy dernekleriyle kaç defa toplantı yaptınız hayvancılık için neleri geliştirdiniz ankaraya giresuna kaçdefa gittiniz çamolukta hayvancılık bitmiş

öz çamoluklu  2
öz çamoluklu 2 - 12 yıl Önce

oysa çamolukta çok ciddi bir hayvancılık başlatılırdı tarım canlandırıla bilirdi istanbulda çamoluklu işsiz aileler destek verilip köylerinde hayvancılığa teşvik edilebilinirdi bu gün çamoluk derneğinde olupta işi gücü maddi durumu çok çok iyi olanlar var ama taşın altına kimse elini koymadı hiç birzaman çamoluk çamoluk kalkınması gerçekleşemedi çünkü zengin işadamı dernek yöneticilerimiz çamoluğa hiç yatırım adına birşey yapmadılar bir hayvancılık ve tarım koparatifi bile kurulamadı faliyetler bol sanatcılı bal festivali istanbulda yapılan ve hüsrana dönen burs gecesi çünkü eyitim için yapılan şeyi bile yok ibrahim tatlıses gelecek yok izzet yıldız han şahşaha yerine köy dernekleri ve köy işadamlarının gönlünü kazansaydılar yüzbinlerce lira katkı olurdu ama bu milletin iboya izzet yıldızhana yöre sanatcılarına datacak parası yok belli bal festivalinde yine şah şaha ön planda ama çamoılukta ne kadar

öz çamoluklu    3
öz çamoluklu 3 - 12 yıl Önce

işsiz köylülerimiz var geçim darlığı çeken o kadar çamoluklu var ama çamolukta geçim için iş için kalkınma için hayvancılık için tarım için hiç birşey yok altına jipini çeken son model arabasına binen cebine binlerce lira koyan çamoluğa gezmeye gidiyor ama bu imkanlar herkeste yok değerli dernek yöneticileri bir proje çıkarıpta birazda para harcayıp çamolukta bir hayvancılık çifliği süt entegresi kurmadınız oysa devlet çok ciddi destek veriyor sizler bi girişimde bulunmadınız sadece burs komisyonu ve faliyetleri allah razı olsun bu var başka birşey yok derneğimizde göl park yüksek o kul vesayre bunlar zaten olması gerekenler çünkü devlet artık her şeyi veriyor ilçelere ama çamoluk derneği 3 yıl kendi belediyesiyle zıt yaşadı sırf zihniyet farklı diye daha bu sene barıştılar o da zihniyet aynı oldu diye bunlar çamoluğu çok geri götürdü ve kalkınamadı çamoluk ama hep birileri pofpoflandı

öz çamoluklu
öz çamoluklu - 12 yıl Önce

çamolukta hep birileri ön planda olmak istiyor heryerde aynı insanların ismi geçiyor bunu artık çamoluklu biliyor isimlerini yazmayacağım ama bu ismi geçenlerin maddi durumlarıda çook çok iyi niye çamoluğa biraz o servetlerinden harcayıpt garibe gurabaya iş imkanı yaratmıyorlar acaba sizlere bırakıyorum bu sorunun cevabını bu gün 50 işadamı 40 binerlira koysa 2 milyon yani eski para 2 tirilyon para yapar ve bu parada çamoluğa çok büyük bir çiflik kurar yüzlerce kişiye ekmek kapısı doğar kısa sürede o işadamlarının koyacağı 40binlira geri kazanılır ortaya çok büyük bir ekmek kapısı doğar bu parayı koyacak çok işadamımız var ama taşı elinin altına koyacak dernek yöneticileri yok çıkmadıda çok şey var aslında yazılacak ama inşallah bu dönem artık çamoluk deyişsin dernek kanı tazelesin murat şapoloğlu veya başkası artık çamoluğun kalkınmaya ihtiyacı var bir festivalle yılda bir çamolukta toplanmayla tv proğramlarında boy göstermeyle deyil çamoluğa ekmek kapısı iş kapısı nasıl olu

öz çamoluklu
öz çamoluklu - 12 yıl Önce

yani kısaca çamoluğun çok büyük vaatlere deyil sadece kalkınma sağlanacak köylü esnaf ve hayvancılık canlandırılacak devlet destekli çok güzel procelere ihtiyaç var murat şapaloğlu çamoluğa çok maddi imkanlar sağlamış çamoluğuda çok seven birisiniz bu yola yarış için deyil çamoluğun kalkınması için çıkmanızı diliyorum işte burda bir seçimden ziyade dernekteki mevcut yöneticiler sizler murat şapoloğlundan çok destek aldınız umarım şimdi olumsuz bir itilafa düşmezsiniz çünkü biz burda kaybediyoruz gerek siyasette gerekse bu tip seçimlerde birlik beraberlik yerine hep menfeatci düşünüyoruz oysa çamoluk şimdi çok gelişmiş ekonomik gücü olan köyleri kalkınmış olabilirdi bu dönem çamoluk derneğinin sil baştan adaletli geniş kapsamlı tüm köyleri kucaklayacak özellikle ekonomik anlamda çok iyi projeler ortaya koyacak bir adayı allahtan diliyoruz emin olun bunu tüm çamoluklular arzuluyor artık ahmedi mehmedi bırakalım çamoluk nasıl kalkınır onun için çalışalım allah hayırlı eylesin şimdiden

BAHADIR ZENGİN
BAHADIR ZENGİN - 12 yıl Önce

dernek seçimleri hayırlı olsun.halka açık olsun,mertçe,yiğitçe,dürüst bir seçim olsun.seçilecek yöneticiler halkın kendilerine icazet verdiğini,halka hesap vermeleri gerektiğini bilsinler.kara propaganda ve yalan vaatler olmasın.projeler olsun,projeler yarışsın.şeffelık olsun.bu da Çamoluk un baharı olsun.


SIRADAKİ HABER

banner200

banner205