Çamoluk Derneğinde Üye Sınırlaması Hemen Kaldırılmalıdır.

Çamoluk Haber yazarlarından,Ömer Faruk Karabul'un yazısı,Çamoluk Derneğinde ki üye kısıtlamasını yeniden tartışmaya açtı.

Çamoluk Derneğinde Üye Sınırlaması Hemen Kaldırılmalıdır.

Çamoluk Haber yazarlarından,Öemr Faruk Karabul’un Çamoluk Derneği üyelik sistemi ile ile ilgili olarak  yazdığı  makalesi Çamoluk Derneğinde uygulanan üye sınırlamasını yeniden tartışmaya açtı.
Bir önce ki makalesinde;
Kim kazanırsa kazansın,hiç kimse derneğe siyaseti bulaştırmamalıdır.Dernek,bütün kesimlerin ortak mekanı olmalıdır.Ayrıca,kim kazanırsa “her köyden 25 üye” saçmalığını da derhal kaldırmalıdır.Hem Çamoluk derneği diyeceksiniz,hem de her köyden 25 üye ile sınırlayacaksınız.Çamoluk derneği,Ortaçağda belirli üyelerden oluşan “Çamoluk Derebeyliği” mi? ,her köyden 25 üye dışında üye olmak isteyenler üye olamayacaklar mı? Üye olanlar Çamoluk’lu da olamayanlar Çamoluk’lu değil mi? .Hani nerde kaldı birlik-beraberlik?.Üye olamayanlar Çamoluk Derneğini ne kadar sevebilir ve ne kadar katkı sağlar?.Bana göre her köyden 20-25 üye saçmalığı,birlik-beraberliğimize vurulmuş bir balta ve dolayısıyla ilçemizin geri gidişindeki en büyük faktördür.
 
Dile getirdiği üye sınırlaması ile ilgili olarak Ömer Faruk Karabul,Yeni Makalesinde, Çamoluk Dernek Yönetimini üyelerin seçtiğini,üyeleri ise kimin hangi kriterler baz alınarak seçtiğinin belli olmadığını yazdı.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
öz çamoluklu
öz çamoluklu - 12 yıl Önce

SN ömer bey yazınızdan dolayı sizi kutluyorum artık çamoluk merkez derneği halka açılmalı ve bunu bu kongrede herkes gördü ki çamolukda birlik beraberlik muhabbet kalmamış nerdeyse büyük kavgalar çıkacak insanlar birbirine dolacaktı sırf derneğin aynı kişiler ve zihniyetler elinde olmasından neden çamoluk köyleriyle herkesin oy kullanacağı veya üye sayısının fazla olacağı bir şekilde seçim yapamıyoruz herşey gösteriyorki delegeler köylerin ve çamoluğun seçimini deyil şahısların seçimini yapıyor buda çamoluğa çok zarar veriyor hani nerde çamolukta birlik beraberlik işte meydan sn çamoluk derneği yöneticileri siz çamolukta ve köylerinde birliği beraberliği ve çamoluğun kalkınmasını sağlayın yıllardır bu derneği siz yönetiyorsunuz ama çamoluk derneğine üye sayısı aynı hizmet aynı yahu ALLAHTAN korkun koskoca çamoluktan bahsediyoruz ama sizler çamoluğu getirdiniz nokta işadamları kopmuş birbirinden köy dernekleri kopmuş kalkınma yok iş yok sizce çamoluk nereye gidiyor bir düşünün hele

çmoluklu
çmoluklu - 12 yıl Önce

kardeşim çamoluklular beraberliği sağlamak i,çin kesinlikle bu beni adamım bu senin adamım sözcüğünü kaldırmalı herkes üye ola bilmeli herkezin istediği kişi seçilmeli amborga koymamamalı siyaset dernege kesinlikle katılmamalı çamolukta ilçe başkanını bile istanbuldan seçiliyor gerçekten bunlar kaldırılmalı artık andavllı yani mindavallı sözcünden kurtulmalıyız

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205